Gulvafhøvling

Hvorfor gulvafhøvling i stedet for gulvafslibning

Gulvafhøvling anvendes når gulvafslibning ikke længere er tilstrækkelig. En gulvafhøvling er fordelagtig, hvis dine gulve er skæve, slidte og/præget af gammel behandling. En gulvafhøvling anbefales ofte til gamle gulve. Der afhøvles mere gulv af end ved en gulvafslibning, hvorfor der skal være tilstrækkelig trægulv tilbage at tage af. Det kræver professionelle øjne at vurdere, og derfor bør du aldrig selv begive dig ud i sådanne et projekt. Hvis et trægulv afhøvles og der ikke er tilstrækkelig trægulv tilbage, så ødelægges gulvet – og det kan ikke reddes igen.

Kvalitetssikring

Hos STECA Gulve ApS har vi fokus på kvalitet, service og grundighed. Derfor foretager vi en vurdering af, og tager en fælles snak om, hvad der er bedst for lige netop dit trægulv. Vi har mange års erfaringer med både gulvafslibning og gulvafhøvling, og vi vil gøre vores bedste for, at skabe en resultat, du bliver glad for. Vores erfaringer gør, at vi hurtigt kan vurdere, hvordan lige netop dit gulv skal håndteres.

Vi har mange tilfredse kunder bag os,  og hvis du gerne vil læse mere om deres erfaringer med STECA Gulv ApS, så kan du se deres udtalelser her.

Et nyt og forbedret trægulv

Hos STECA Gulve ApS har vi ikke kun ekspertise inden for gulvafhøvling, men vi tilbyder i forlængelse herfra en efterbehandling. Vi ønsker, dine gulve må fremstå så nye og flotte som muligt, og derfor vejleder vi i forskellige efterbehandlinger. I nogle tilfælde anbefaler vi, at en eventuel gulvafslibning efter gulvafhøvlingen vil give det bedste resultat.

Vi står altid klar med vejledning og et uforpligtende tilbud. Kontakt os telefonisk på 43 99 88 70 eller via vores kontaktformular.

Få et tilbud i dag!