Linoleumsgulv i København

Der er mange fordele ved linoleumsgulv

Linoleum er et naturligt produkt, som kan nedbrydes biologisk. Det er altså yderst skånsomt for miljøet og derfor også på mange måder et rigtig godt valg for dig, som gerne vil gøre dit for at passe på miljøet.

Linoleum kommer i alle mulige farver og designs, og det giver dig god mulighed for at være kreativ med gulvet i dit hjem eller i din virksomhed. Vi tilbyder at montere linoleum i tykkelserne 2,5 mm og 3,5 mm.

Linoleum er en rigtig god løsning til dig, som gerne vil have noget, der er nemt at vedligeholde og som samtidig kan fås i alle mulige farver og design.

Linoleumsgulv i København giver dig mange muligheder

Linoleumsgulve fås i alle mulige farver og design, og det giver dig en stor kreativ frihed i indretningen af dit hjem eller din virksomhed. Alle muligheder står åbne, og vi hjælper dig gerne med vores ekspertise. Vi ved af erfaring, hvad der passer godt sammen, og vi hjælper dig gerne med gode råd og vejledning til dit nye gulv i København.Vi har mange tilfredse kunder bag os,  og hvis du gerne vil læse mere om deres erfaringer med STECA Gulv ApS, så kan du se deres udtalelser her.

Vi tilbyder grundrens og polering af Linoleumsgulv i København og omegnen

Trænger dit linoleumsgulv til en god omgang rensning? Så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig at rense dit linoleumsgulv med grundrens, som påføres med en maskine og en polering. Dit gulv kommer til at fremstå som nyt, når rensningen er udført. Vi har stor fokus på detaljerne, og vi sørger for, at du bliver glad for resultatet.

Brug for et godt råd?

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for et godt råd eller inspiration til dit linoleumsgulv i København. Du kan kontakte os på 43998870 eller udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Linoleumsgulv i københavn linoleum
Linoleumsgulv i københavn linoleum

Få et tilbud i dag!