Hvem er vi

Hvad vi står for
Kvalitet, service og grundighed er nøgleordene hos STECA gulve. Vi er kendt for god kvalitet og service, blandt andet fordi vi udfører alle opgaver med særligt fokus på vores kunders ønsker og behov.

Brede kompetencer
Gennem tiden har vi udført en bred vifte af større og mindre projekter, og det giver os kompetencerne til at håndtere mange forskellige typer gulvbelægningsopgaver. Vi har blandt andet udført gulve for Mt Højgaard, Vestsjællands Kunstmuseum og Fredensborg Kommune.

Mændene bag
Bag virksomheden står Steen Mortensen og Carsten Larsen. De har mange års erfaring i gulvbranchen og kan bistå med rådgivning og ideer, hvad enten det drejer sig om trægulve, linoleum, vinyl, tæpper, reparation eller behandling af gulve.

 

Bred ekspertise indenfor Gulvbelægning
Vi har stor erfaring og dermed bred ekspertise inden for flere former for gulvbelægning fra vores arbejde i København, Taastrup og omegn.
Hvad enten det drejer sig som linoleum og vinyl, tæpper eller trægulve, står vi gerne for opgaven!

Ingen gulvbelægningsopgave er hverken for stor eller lille
Gennem tiden har vi monteret gulve på alt fra hospitaler, skoler og børneinstitutioner og store og små virksomheder i og omkring Taastrup. Vi er vant til at tænke kreativt og har som regel flere forskellige forslag til, hvordan vi bedst løser din opgave. Se vores referneceliste her.

Grundig snak inden vi starter
Vi vægter vores kunders tilfredshed meget højt og sørger altid for en grundig snak med dig inden, vi påbegynder en opgave. På den måde er du sikker på, at resultat bliver, som du forventer.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde
Vi står klar med vejledning, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud enten telefonisk på 43 99 88 70 eller via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!