Skal dit trægulv holde i mange år

Så skal det repareres og vedligeholdes, så små skader ikke udvikler sig til større projekter, som er dyrere at udbedre. Vi anbefaler altid, at du vedligeholder og plejer dine gulve, så de holder i mange år og ser pæne ud. Der for tilbyder vi reparation og vedligehold i København.

Vi har mange års erfaring inden for reparation og vedligehold i København

Vi har mange års erfaring, og vi ved alt om reparationer og vedligeholdelse af gulve. Det gælder både, når der er tale om mindre og større reparationer af gulve, afslibning, finslibning, lakering eller oliering. Vi kan hjælpe dig med alt inden for reparationer og vedligeholdelse af dine gulve i København. Vi udfører enhver opgave med stor respekt for dine ønsker og dine behov, uanset om opgaven er stor eller lille.

Vi har mange tilfredse kunder bag os

Vi har udført meget reparation og vedligehold i København af alle typer gulve, og vi har mange tilfredse kunder bag os. Vi har løst både store og små opgaver for mange forskellige typer kunder lige fra en kommune til en tømrer. 

Vi er altid klar til en ny opgave lille som stor

Vores erfarne eksperter står altid klar til at hjælpe dig, uanset om din opgave er lille eller stor. Vi står også klar til at rådgive og vejlede dig om alt inden for gulve og tæpper. Vi hjælper dig med at sikre, at dit gulv får en optimal pleje, og vi hjælper dig også gerne med at reparere og udbedre eventuelle skader i dit gulv. Vi har stor erfaring med reparation og vedligehold i København, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 43998870 eller via vores kontaktformular, så hjælper vi dig godt videre.

gulvafhøvling
gulafhøvling

Få et tilbud i dag!