Trægulve i København og omegn

STECA Gulve ApS i Taastrup – vi har stor ekspertise inden for trægulve

Vi udfører alle typer af opgaver inden for trægulve i København og omegn. Vi kan hjælpe dig med belægning af trægulve, afslibning, reparationer og anden vedligeholdelse af dine trægulve. Det er altid et godt råd at få udbedret eventuelle skader på dit trægulv, før det udvikler sig til et større projekt.

Vi hjælper dig med at finde de helt rette trægulve i København og omegn

Vi er eksperter i trægulve, og vi hjælper dig gerne med at finde de helt rette trægulve til din virksomhed eller dit hjem. Vi skaber altid gennemtænkte løsninger med dine ønsker og behov i fokus. Vil du vide mere om, hvad vi tilbyder inden for trægulve i København og omegn? Så ring til os på 26 50 44 48 eller brug vores online kontaktformular her på siden.

Skal dit trægulv afslibes eller behandles?

Vi hjælper dig med at holde dine trægulve i København og omegn pæne i lang tid. Vi ved, at det er vigtigt, at dine trægulve fremstår pæne og ikke mindst, at de bliver behandlet ordentligt. Det kan vi hjælpe dig med. Vi hjælper dig med afslibning og lakering og oliering af dit gulv, så det altid fremstår pænt, og vi hjælper dig med at vurdere, hvilken behandling dit gulv har brug for. På den måde er du sikker på, at dine trægulve altid bliver behandlet optimalt. Vi hjælper også gerne med en let gulvafslibning og efterbehandling af dine trægulve.

Dygtige gulvslibere med stor erfaring inden for trægulve i København og omegn

Vi holder til i København og omegn, og vi hører gerne fra dig/jer angående jeres trægulve. Du er altid velkommen til at kontakte os, eller til at tage et kig på nogle af vores glade kunder blandt andet Campus Roskilde og TV2 lige her http://stecagulve.dk/referenceliste/

gulvafhøvling
gulafhøvling

Få et tilbud i dag!