Trægulve

STECA Gulve ApS i Taastrup – Stor ekspertise inden for trægulve

STECA Gulve ApS i Taastrup udfører alle typer trægulvsopgaver. Vi kan både stå for belægning af trægulve, afslibning og mindre og større reparationer samt anden vedligeholdelse. Få gjort noget ved skaderne på dit trægulv før de udvikler sig.

Bliv vejledt til det rette trægulv – Ring på 43 99 88 70

Vi guider dig gerne til det helt rette trægulv for lige netop dig, dine kæledyr og dine rum med vores vanlige sans for detaljer og gennemtænkte løsninger. Ring på 26 50 44 48 og hør mere om hvad vi tilbyder inden for trægulve eller brug vores kontaktformular, præcis når det passer dig allerbedst.

Hos STECA Gulve ApS er kundens behov altid i fokus, da belægning af nyt trægulv er en meget omfattende process, er et derfor vigtig, at der er fuld forståelse for kundens behov og ønsker. Derfor er det nødvendigt med en beskrivelse af dit ønske og forventninger i forholdt til dit kommende gulv. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et løsningsforslag, vi mener vil opfylde dine behov.

Det er dog ikke sikkert det er nødvendigt at skifte trægulv, derfor tilbyder STECA Gulve ApS også behandling heraf. Det kan enten være gulvafhøvling eller gulvafslibning

Få et tilbud i dag!