Erfarent gulvfirma i Nordsjælland & København

Leder du efter et erfarent gulvfirma til din gulvopgave i København eller Nordsjælland? Så er du kommet til det rette sted! Hos STECA gulve tilbyder vi nemlig gulvservice af højeste kvalitet – vi kan både hjælpe med afslibning, afhøvling, efterbehandling, lægning af nye gulve samt lægning af undergulv. Hos os får du godt håndværk, høj kvalitet og en kompetent service – alt sammen er din garanti for et smukt og langtidsholdbart resultat. Kort sagt er STECA dit troværdige og professionelle gulvfirma i København og Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud på lægning af trægulv, parketgulv og andre gulvtyper

Drømmer du om et nyt trægulv eller et parketgulv? Få et tilbud ved at ringe til os på +45 43 99 88 70 eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Udover træ og parket, kan vi også tilbyde at lægge linoleum, epoxy og tæpper. Det er helt op til dig, hvilket gulv du gerne vil have, men vi står naturligvis klar med kompetent rådgivning, hvis du er i tvivl om hvilken gulvtype, der vil være det bedste valg.

Lægning af trægulv og parketgulv

Hvis du f.eks. vælger os til lægning af parketgulv eller trægulv, sørger vi for alt det praktiske, og vi lægger også et stabilt undergulv, hvis der er behov for det. Med det rigtige undergulv sikrer du både en god akustik, et stabilt og jævnt gulv samt beskyttelse mod fugt.

Ved lægning af trægulv eller parketgulv møder vi op til det aftalte tidspunkt, hvor vi klarer opgaven inden for den fastsatte tidsramme. Vi sørger naturligvis også for at rydde pænt op efter os, så du i ro og mag kan flytte dine møbler tilbage på plads og glæde dig over det flotte resultat.

Bestil gulvfirma i København – Både for private og erhverv

Vi klarer både store og små opgaver, ligesom vi både rykker ud for private og virksomheder. Kom godt i mål med et professionelt gulvfirma i København – Ring til STECA på +45 43 99 88 70.