Gulvtæpper & Tæppefliser

Hos STECA Gulve er vi eksperter i rådgivning og lægning af det helt rigtige type tæppe til dine rum. Efter en dialog om tæppets udtryk og slidstyrke står vi for opmåling, tilskæring og lægning af tæppet, så der hverken vil være buler eller synlige overgange. Selv rum med ujævne overfalder kan få en plan og flot tæppebelægning, som løber fra væg til væg. Vi går gerne i dialog om den rigtige tæppeløsning til dig uanset rummets størrelse.

Bestil tæppelægning og reducer støjforurening

Prioriter behagelige arbejdsforhold med væg-til-væg-tæpper, som giver en behagelig akustik og løfter rummets æstetiske udtryk med en fornemmelse af imødekommenhed. Vi leverer også alle typer tæppeløsninger til private.

Tæppefliser

Tæppefliser er blevet et yderst populært valg i mange kontorlandskaber og erhvervslokaler. Tæppefliser fås i en lang række forskellige farver, størrelser og mønstre, og giver derfor en bred vifte af muligheder for at lade præcis den stil I ønsker, komme til udtryk.

Hos STECA Gulve er vi specialister i at lægge tæppefliser. Vi rykker hurtigt ud og hjælper jer i gang med projektet. Vi yder kompetent rådgivning og sparring, så I får præcis det resultat I ønsker. Vi har, med vores mange års erfaring i branchen, lagt en lang række tæppefliser og ved derfor, hvordan man opnår de bedste og flotteste resultater.

Kontakt din gulvmand i dag

Skal vi tage en snak om tæppefliser eller gulvtæpper? Så kontakt os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 43 99 88 70 eller på e-mail info@stecagulve.dk. Vi glæder os til at høre fra jer.


Se billeder af vores løsninger