Professionel gulvafslibning i Nordsjælland

Det kan virke som en stor og uoverskuelig opgave, når gulvet skal have en kærlig hånd. Hos STECA har vi flere års erfaring med gulvafslibning i Nordsjælland, hvor vi både rykker ud til private og virksomheder. Et trægulv kræver løbende vedligeholdelse for at forblive smukt og behageligt at gå på – og både i hjemmet og på kontoret kan helhedsindtrykket løftes til et helt nyt niveau, når gulvet har fået den rigtige behandling.

STECA tilbyder gulvafslibning og lakering af alle typer trægulve, så giv os endelig et kald på +45 43 99 88 70 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Slibning af gulv – Selve processen

Når du bestiller os til en gulvafslibning i Nordsjælland, kan du forvente en enkel proces, hvor vi både har fokus på en god kundedialog og godt håndværk udført med materialer af høj kvalitet. Vi tager os af alt det praktiske i forløbet, og vi tager naturligvis dig med på råd, så vi er sikre på, at du får et resultat, som du bliver glad for.

Ved gulvafslibning og lakering sørger vi for at medbringe det nødvendige udstyr og alle materialer, så du skal som kunde kun glæde dig til det færdige resultat. Ved en gulvafslibning sliber vi gulvet nænsomt med passende slibekorn – alt efter slitage og gulvtype. Efter selve afslibningen giver vi gulvet en efterbehandling, der både er med til at forlænge resultatet, og som samtidig giver gulvet en flot finish. Vi tilbyder både lak, lud og olie.

Gulvafslibning – Få en pris

Hos STECA vægter vi kvaliteten og den gode service højest. Derfor er billigst heller ikke altid bedst. Vores priser er stadig attraktive, og du kan forvente lidt mere af os i forhold til mange af lavprisfirmaerne. Skal vi tage hånd om slibning af dit gulv? Få en pris på +45 43 99 88 70 allerede i dag.


Se billeder af vores løsninger